CAT
Menu
El club
Història
Galeria
Tour virtual
Socis
Òrgans de Govern
Com ser soci?
Publicacions
Esdeveniments
Calendari
Propers Esdeveniments
Històric d’esdeveniments
Ball de mascares 2018
Multimedia
Correspondències
Restaurant
Contacte
Idioma
Castellano
Català
English
La Rambla, 65
933 17 41 70
EN
ES
CAT
El club
Esdeveniments
Ramón Casas
Multimedia
Correspondències
Restaurant
Contacte
Història
Galeria
Tour virtual
Socis
Òrgans de Govern
Com ser soci?
Calendari
Propers Esdeveniments
Històric d’esdeveniments
Ball de mascares 2018
Galeria
Tour virtual
Multimedia
Consulteu tot el contingut digital del Cercle del Liceu des d'aquesta pàgina.
Càpsules Musicals
1. «La meditació de Thaïs» per Kai Gleusteen
2. «Història de l'Orquestra Pau Casals» per Joaquim Garrigosa
3. «La restauració dels vitralls wagnerians» per Jordi Bonet
4. «La biblioteca del Cercle del Liceu» per Òscar Ferrer Bech
5. «Dichterliebe» per Luis Gago
6. «Introducció a l'orquestració» per Albert Guinovart
7. «Fidelio» per Antoni Colomer
8. «Pensaments en temps de crisi» per Benjamin Appl
9. «Albéniz» per Alba Ventura
10. «L'òpera russa al Gran Teatre del Liceu» per Rosa Massagué
11. «Breu història de l'òrgue» per Juan de la Rubia
12. «El ballet i el desig d'elevació» per Laura Mas
13. «La direcció d'orquestra vista des de Weimar» per Mauricio Sotelo Romero
14. «Apollinaire i Shostakovich en temps de pandèmia» per Carlos Calderón
Conferències online
«Homenatge a Montserrat Caballé» amb Carlos Calderón
«Epidèmies des de la història» amb José Enrique Ruiz-Domènec
«Retrats pictòrics del cinema» amb Francesc Fontbona
«La pandèmia: un enfocament psicològic» per Adela Canela
«Els efectes de la pandèmia» amb Josep Soler i Juan José Terraza
«Les lliçons del coronavirus» amb Josep Corbella
«'Jamais' i el Museu Picasso» per Emmanuel Guigon
Més vídeos
Orquestra Filharmònica de Moscou
Presentació de la temporada 2020/2021
Entrevista a Òscar Ferrer Bech
Receptes del Restaurant
Ous estrellats amb pernil ibèric
Arròs caldós amb llamàntol
Filet Wellington amb salsa Cumberland
Tataki de tonyina
L'ensalada russa del Cercle
Steak tartar de filet de vedella
Pop i cansalada a la planxa amb parmentier i oli de pebre vermell
Publicaciones
Propers Esdeveniments