CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Rí dio en directe
L'Hora clí ssica
Dilluns, 04 Abril 14:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va organitzar la grabació en directe del programa L’Hora Clàssica, de Ràdio4 (RNE), presentat per Marga Lluch i Pep Gorgori. Va ser una oportunitat única de veure com es fa un programa ràdio des de dins.
 
El dia en què es van cumplir els 175 anys de la fundació del Gran Teatre del Liceu, el programa sobre música clàssica de RNE4 es av emitir en directe des del Cercle del Liceu. Entre els entrevistats, hi va haver el president del Cercle el Sr. Francisco Gaudier Fargas i el president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu Salvador Alemany.
 
L’Hora Clàssica és el programa setmanal sobre música clàssica de Ràdio4. Els seus presentadors compten amb una llarga experiència radiofònica.

Marga Lluch és filla del mític locutor de RNE Joan Lluch, director de programes com Gran Gala. Compagina la presentació d’espais sobre música clàssica amb la seva tasca com a periodista esportiva, tant als informatius de Ràdio4 com al programa Més que esports.

Pep Gorgori és musicòleg i periodista. A més de presentar L’Hora Clàssica, és el crític musical del diari ABC a Catalunya i s’encarrega de fer les retransmissions dels concerts de L’Auditori i les òperes del Liceu per a Radio Clásica.
 
Propers Esdeveniments