CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència prèvia amb Carlos Calderón
Trilogí­a Mozart - Da Ponte
Dimecres, 30 Març 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu convocà la conferència prèvia a les òperes Le nozze di Figaro, Don Giovanni i Così fan tutte. Les tres obres van ser fruit de la col·laboració entre Wolfgang Amadeus Mozart i Lorenzo Da Ponte.

Marc Minkowski i Ivan Alexandre ens ofereixen un repte ambiciós i refrescant: presentar quatre cicles de les tres òperes al Gran Teatre del Liceu. Un viatge en tres episodis, tessel·les d'un mosaic extraordinari.

La conferència va ser impartida per Carlos Calderón, conferenciant actiu en diverses institucions culturals catalanes. Des de la seva arribada a Barcelona el 2003, s'ha incorporat a la vida cultural i musical de la ciutat distingint-se pel les seves investigacions rigoroses, les seves amenes conferències i la preparació de presentacions audiovisuals molt suggeridores. Es va formar com a Arquitecte a Veneçuela i va realitzar simultàniament els seus estudis complets en Música. Va realitzar estudis superiors en Lògica i Filosofia de la Ciència i té un màster en Història de les Ciències per la Universitat de Barcelona. L'any 2013 es va doctorar en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, orientant les seves recerques cap a l'estudi de la Música, l'Art i la Ciència en el marc d'una Història de la Cultura.