CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Òperes en directe
La Prima della Scala: Macbeth
Dimarts, 07 Decembre 17:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la retransmissió en directe de l'òpera Macbeth de Giuseppe Verdi, des del Teatre alla Scala de Milá, en la primera funció de la temporada 2021/2022 del mític teatre italià. L'acte comptarà amb una introducció a càrrec de la periodista Rosa Massagué.

La Prima della Scala, la nit de l'estrena de la nova temporada de la Scala, ha estat sempre l'esdeveniment més important del món de l'òpera. Els socis del Cercle del Liceu gaudiràn de l'esdeveniment gràcies a una retransmissió en directe via satèl·lit, en una magnífica alta definició i amb so envolvent.

Amb Macbeth, el director musical Riccardo Chailly completa la sèrie d'interpretacions de la "trilogia juvenil" de Giuseppe Verdi després de Giovanna d'Arco i Attila. Macbeth serà posada en escena pel director Davide Livermore, la seva quarta actuació inaugural, amb els escenògrafs de Giò Forma, vestuari de Gianluca Falaschi i un gran elenc: Anna Netrebko és Lady Macbeth, afirmant la seva relació especial amb La Scala, al costat de Lucca Salsi com Macbeth, Francesco Meli com Macduff i Ildar Abdrazakov com a Banco.

Programació

17:30 – Presentació amb Rosa Massagué
17:50 – Inici de la retransmissió
18:00 – Inici de l'òpera
19:25 – Entreacte
20.00 – Segona part de l'òpera
21:15 – Final
RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

SERVEI DE BAR
Durant l'entreacte (de 19.25 a 20.00)

SOPAR OPCIONAL (IMPRESCINDIBLE RESERVAR)
Menú tancat: entrant, principal, postres i celler.
Socis: 40€ - No socis: 45€

Places molt limitades. Imprescindible reservar. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació. Aquest esdeveniment pot ser ajornat o modificat.
Propers Esdeveniments