CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Tatiana Kourochkina i Miquel Molina
Art i ciència: una oportunitat per a Barcelona
Dilluns, 22 Novembre 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència «Art i ciència: una oportunitat per a Barcelona» amb Tatiana Kourochkina, presidenta de la Fundació Quo Artis i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia.
 
Barcelona es troba en un moment d'ebullició pel que fa al desenvolupament de nous projectes de caràcter artístic i científic. Durant el dinar, explorarem el valor afegit que totes dues disciplines poden aportar a la ciutat, a través d'un repàs històric del concepte d'art, la seva evolució i estat actual, així com la interacció entre ciència, art i tecnologia.
 
Tatiana
Kourochkina, co-fundadora i directora de la Fundació d'Art i Ciència Quo Artis, és llicenciada en Història per la Universitat estatal de ciències humanístiques de Moscou i es va especialitzar en art contemporani al Sotheby's Art Institute de Londres. Abans de crear Quo Artis, va ser directora de la galeria TK a Barcelona, un espai d'exhibició amb un tema transversal i de diversosgèneres, interessos i tècniques, des de tecnologia, pintura, fotografia fins a vídeo-instal·lació o escultura.
 
Miquel Molina és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'any 2007 va entrar a la redacció de La Vanguardia, de la qual avui és Director Adjunt i on des de 2002 publica setmanalment una columna d'opinió a la secció de Tendències. L'any 2005 va publicar el seu primer llibre L'Everest a l'hora punta i després La flor del malLa sonámbulaAlerta BarcelonaCinco horas en Venecia y Naturaleza muerta.
RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

SOPAR OPCIONAL
● Opció 1: Sopar amb el ponent amb menú tancat compost d'entrant, principal, postres i celler. Socis: 40€ - No socis: 45€
● Opció 2: Sopar en taula independent, a la carta.


És imprescindible reservar. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació. Aquest esdeveniment pot ser ajornat o modificat.
Propers Esdeveniments