CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«Tot està per dir» de Tomás Alcoverro
Dijous, 04 Novembre 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la presentació del llibre «Tot està per dir» de Tomás Alcoverro, escriptor, periodista i corresponsal de La Vanguardia a Orient Mitjà.
 
El llibre comença amb un kalashnikov i acaba, cinquanta anys després, amb unes flors. Tot en un balcó de Beirut. Aquesta és la història del periodista occidental que més temps porta com a corresponsal a l'Orient Mitjà. Tomàs Alcoverro ha estat testimoni directe de les convulsions del món que s'estén entre el Caire i Teheran: l'enterrament del Nàsser, el retorn de Khomeini o l'Arafat del Setembre Negre. Des dels mitificats quibuts israelians de 1967 fins a l'última gran explosió al port de Beirut.
 
Tomás Alcoverro és llicenciat en Dret i Periodisme. És corresponsal de La Vanguardia a Orient Mitjà des de 1970. Durant la seva carrera ha rebut nombroses distincions, com els premis de periodisme Godó, Gaziel, Cirilo Rodríguez i Ortega y Gasset, la Gran Cruz d'Isabel la Catòlica en el seu màxim grau de comendador o la Creu de Sant Jordi. Ha publicat prop de set mil cròniques i és autor dels llibres El decano (2006), Espejismos de oriente (2007), Atrapados en la discordia (2009), La historia desde mi balcón (2011), ¿Por qué Damasco? (2017), La noria de Beirut (2018), Un barceloní a Beirut (2019) i Tot está per dir (2021).
RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

SOPAR OPCIONAL
● Opció 1: Sopar amb el ponent amb menú tancat compost d'entrant, principal, postres i celler. Socis: 40€ - No socis: 45€
● Opció 2: Sopar en taula independent, a la carta.


Places molt limitades. Imprescindible reservar. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació. Aquest esdeveniment pot ser ajornat o modificat.
Propers Esdeveniments