CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«La sinfonía de la libertad» d'Antoni Batista
Dijous, 14 Octubre 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la presentació del llibre «La sinfonía de la libertad» d'Antoni Batista, periodista, escriptor i musicòleg.

El llibre ofereix una gran panoràmica de la música política de tots els temps. Mozart va fer política. Beethoven és el llegat de la Revolució Francesa a la Unió Europea. Chopin, Verdi, Sibelius i Falla van reivindicar pàtries lliures. Dvorak va inventar el federalisme simfònic. La immensa creativitat de Xostakóvitx va vèncer l'estalinisme. Casals va desafiar a Franco i a Hitler. Celibidache es va rebel·lar contra la indústria discogràfica. Barenboim va unir a palestins i a jueus... La música i la política s'han anat entrellaçant al llarg de la història, però és una relació poc menys que desconeguda i La sinfonía de la libertad recull les seves trobades més significatives.

Antoni Batista és Doctor en Ciències de la Comunicació. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i ha estat director d'anàlisi i estratègia del departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (2003-2006), director de comunicació de l'Institut Ramon Llull (2006-2008) i el director de comunicació del Gran Teatre del Liceu (2008-2009). Actualment exerceix com a professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

SOPAR OPCIONAL
● Opció 1: Sopar amb el ponent amb menú tancat compost d'entrant, principal, postres i celler. Socis: 40€ - No socis: 45€
● Opció 2: Sopar en taula independent, a la carta.


Places molt limitades. Imprescindible reservar. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació. Aquest esdeveniment pot ser ajornat o modificat.
Propers Esdeveniments