CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Òperes en directe
Inauguració de la temporada 2019-2020 del Teatro alla Scala de Milà
Dissabte, 07 Desembre 17.00h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la retransmissió en directe de l'òpera «Tosca» de Giacomo Puccini, des del Teatro alla Scala de Milà, en la que serà la primera funció de la temporada del mític teatre italià.
 
La Prima della Scala, la nit de l'estrena de la nova temporada de La Scala, ha estat sempre l'esdeveniment més important del món de l'òpera. Els socis del Cercle del Liceu podran gaudir de l'esdeveniment gràcies a una retransmissió en directe via satèl·lit, en una magnífica alta definició i amb un so envolupant.
 
Una nova producció de Davide Livermore, dirigida per Riccardo Chailly amb les veus d'Anna Netebko i Saioa Hernández (Tosca), Francesco Meli (Caravadossi), Lucca Salsi (Scarpia), Vladimir Sazdovski (Angelotti), Alfonso Antoniozzi (Sagrestano), Carlo Bosi (Spoletta) i Giulio Mastrototaro (Sciarrone).


________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
És imprescindible reservar abans de dijous 5 de desembre. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.
Propers Esdeveniments