CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Presentació del llibre
«Una història d'Espanya» d'Arturo Pérez-Reverte
Dimecres, 30 Octubre 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la presentació del llibre «Una història d'Espanya» d'Arturo Pérez-Reverte, en un diàleg amb José Enrique Ruiz-Domenech.
 
Arturo Pérez-Reverte és escriptor i periodista, Llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid i membre de la Real Acadèmia Espanyola des de 2003. Antic corresponsal d'RTVE i reporter destacat en diversos conflictes armats i guerres, és l'autor, entre altres, de la saga Las aventuras del capitán Alatriste.
 
«Una història d'Espanya» és un relat amè i personal, una obra concebuda per l'autor per a, en paraules seves, «divertir-me, rellegir i gaudir; un pretext per a mirar enrere des dels temps remots fins al present, reflexionar una mica sobre això i explicar-ho per escrit d'una manera poc ortodoxa.». En el llibre, Pérez-Reverte narra els principals esdeveniments ocorreguts des dels orígens de la nostra història fins al final de la Transició amb una mirada subjectiva.
 
L'acte comptarà també amb la presència de José Enrique Ruiz-Domènech, escriptor i Catedràtic d'Història de la UAB.

 
 
________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

Sopar opcional (socis 35€ - no socis 40€)
Després de la conferència es celebrarà un sopar al qual assistirà Alfonso Pérez-Reverte.

És imprescindible reservar abans del dimarts 29 d'octubre. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.
Propers Esdeveniments