CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Conferència
Carmen
Dijous, 04 Juny 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència sobre l'òpera Carmen de Georges Bizet, a càrrec de Carlos Calderón, Dr. en Humanitats, músic i historiador, en el marc del Cicle de Conferències prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

El muntatge icònic i referent de Calixto Bieito amb les veus d'Anita Rachvelishvili, Varduhi Abrahamyan i Clémentine Margaine.

Tot i el fracàs de la seva estrena i que pràcticament va acabar amb la vida de Bizet, Carmen ha esdevingut, des del darrer quart de segle XIX, una de les òperes més estimades pel públic d’arreu. Sobre el relat homònim de Prosper Mérimée, el compositor francès va convertir la gitana cigarrera en un personatge immortal per la seva llibertat indòmita, marcada per la fatalitat.

Amb aquest títol, el director escènic Calixto Bieito va debutar en el món de l’òpera, en el marc d’un ja llunyà Festival de Peralada al 1999 (mesos abans de la reobertura del Liceu) i amb un muntatge que després s’ha reposat en diversos teatres nacionals i internacionals. L’acció s’ubica al nord de l’Àfrica, en el marc d’una de les últimes colònies espanyoles, en què la suor de la vida i la sang de la mort corren cap a un fatal i mutu encontre.


________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
(No socis: 20€)
 
És imprescindible reservar abans del dimarts 2 de juny. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.
Patrocinat per:
Propers Esdeveniments