CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Conferència
Lohengrin
Dilluns, 16 Març 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència sobre «Lohengrin» de Richard Wagner, a càrrec de Miguel Ángel González Barrio, Doctor en Ciències Físiques, professor, investigador i crític musical, en el marc del Cicle de Conferències prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

Katharina Wagner (besneta del compositor i directora del Festival de Bayreuth), debuta al Liceu amb una nova producció amb Evelyn Herlitzius y Klaus Florian Vogt. Una de les obres més emblemàtiques —i la més romàntica— de Richard Wagner. I la primera del compositor alemany que es va estrenar a Barcelona, el 1882.
 
El repartiment inclou Klaus Florian Vogt, un dels tenors més aclamats arreu del món com a especialista en el repertori wagnerià, i Evelyn Herlitzius, que, després de la reeixida Elektra, torna ara com a Ortrud. Després dels èxits amb Der Ring des Nibelungen i Tristan und Isolde, Josep Pons torna a enfrontar-se des del fossat a una òpera de Richard Wagner.________________________________________________________

RESERVES  |  93 318 7925  |  reservas@circulodelliceo.es
​Socis: sense cost - No socis: 20€

És imprescindible reservar abans de divendres 13 de març. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.
Propers Esdeveniments