CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Conferència
La Clemenza di Tito
Dilluns, 17 Febrer 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència sobre «La Clemenza di Tito» de Wolfgang Amadeuz Mozart, a càrrec d'Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical, en el marc del Cicle de Conferèncias prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

L’última opera seria de Mozart sota la visió de McVicar i les veus de Remigio i Papatanasiu.

El 1791, i en plena composició de La flauta màgica, Mozart va rebre l’encàrrec d’escriure una òpera que festegés la coronació de Leopold II com a rei de Bohèmia. Estrenada a Praga, l’última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós, en el context d’un drama ambientat a la Roma del segle I dC.

La passió amorosa i els odis marquen la complexa relació entre Vitellia i Sesto, amb la figura central de l’emperador Tito com a vèrtex de la trama. Per tot plegat, Mozart es rendeix a les convencions de l’òpera seriosa però amb aires nous i amb voluntat regeneradora del gènere.

Torna el gran director escènic David McVicar al Liceu amb un espectacle estrenat al Festival d’Ais de Provença el 2011 i amb un repartiment integrat per especialistes en el cant mozartià.________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
Socis: sense cost - No socis: 20€

És imprescindible reservar abans del divendres 14 de febrer. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.

Propers Esdeveniments