CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Conferència
Cavalleria Rusticana i Pagliacci
Dimecres, 04 Desembre 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència sobre «Pagliacci y Cavalleria Rusticana», a càrrec d'Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical, en el marc del Cicle de Conferèncias prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

Elena Pankratova i Roberto Alagna protagonitzen una de les produccions més aclamades de la Royal Opera House.

Damiano Michieletto presenta el doble programa operístic per excel·lència, format pels dos títols més emblemàtics del verisme. Gairebé dos manifestos artístics i, gràcies al director italià, dues cares de la mateixa moneda, amb incursions de personatges de Cavalleria rusticana a Pagliacci i viceversa. Els recursos visuals de l’espectacle barregen temàtiques d’una òpera dins l’altra, ambientant l’acció d’ambdós títols a la Itàlia de la dècada de 1950 incidint en “mostrar un tros de vida”, tal com es canta al pròleg de Pagliacci.

Tornen al Liceu Roberto Alagna (en el doble paper de Turiddu i Canio), Fabio Sartori i Aleksandra Kurzak per recordar-nos, com Canio, que “el teatre i la vida no són el mateix”.

Una aclamada producció que el 2016 va guanyar a Anglaterra el Premi Laurence Olivier al
millor espectacle operístic.


________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
Socis: sense cost - No socis: 20€

És imprescindible reservar abans del divendres 29 de novembre. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.
Propers Esdeveniments