CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Conferència amb Carlos Calderón
Turandot
Divendres, 27 Septembre 19.30h
*Esdeveniments privats i exlusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència sobre l'òpera Turandot de Giacomo Puccini, a càrrec de Carlos Calderón, Dr. en Humanitats, músic i historiador, en el marc del Cicle de Conferències prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

Nova producció del vídeo-creador Franc Aleu, col·laborador habitual de la Fura dels Baus

Tres enigmes desvetllats per un príncep sense nom: l’esperança, la sang i Turandot. Tres personatges clau per entendre el sentit del melodrama en clau pucciniana: Calaf, Liù i Turandot.

Exactament vint anys després de la reinauguració del Liceu amb Turandot (7 d’octubre del 1999), la “princesa de gel” torna al teatre de la Rambla sota la pell de la gran Iréne Theorin en el primer repartiment i de Lise Lindstrom (debutant al Liceu) en el segon. Al seu costat, Jorge de León, Gregory Kunde, Ermonela Jaho i Anita Hartig en dos repartiments de luxe.

L’última i pòstuma òpera de Puccini —acabada per Franco Alfano—, estrenada al Teatro alla Scala de Milà el 1926, és també el títol amb el qual debuta com a director d’escena el videoartista Franc Aleu.

Un espectacle visualment fascinant en la seva concepció escenogràfica i amb un vestuari espectacular, en què la llum juga un paper fonamental al servei d’una òpera tardoverista i innovadora en molts aspectes.


RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
Es prega confirmació abans de divendres 27 de setembre.
Propers Esdeveniments