CAT
La Rambla, 65
933 187 925
CAT
Obrim el Cercle als nostres amics
Benvolgut soci:

Com recordaràs, en la meva campanya per a la presidència del Cercle del Liceu de fa uns mesos, vaig adquirir una sèrie de compromisos per afrontar en els propers anys, decidida i serenament, el futur de la nostra entitat. Vaig apostar, entre altres objectius, per conjuminar tradició i modernitat, per potenciar la vida cultural i social, per reforçar els vincles amb el Teatre, per cuidar l'equilibri financer, per aconseguir una projecció exterior i, en definitiva, per transformar el Cercle en un veritable Club. Estem treballant a fons en totes aquestes iniciatives, i en qualsevol cas la prioritat per al trimestre que ara comença és augmentar el nombre de socis.

M’adreço a tu per oferir-te l'oportunitat de compartir el Cercle amb un amic o un familiar, i que d'aquesta manera pugui accedir a formar part del nostre Club en els propers mesos beneficiant-se d'una molt important bonificació en la quota d'entrada. Si cadascun de nosaltres convida a un nou soci, a més de reforçar el sentiment de pertinença al Club –tots sabem que el Club és dels socis–, aconseguirem créixer sense perdre el caràcter exclusiu de l'entitat i, al mateix temps, assolirem més ingressos el que repercutirà en un increment quantitatiu i qualitatiu de les activitats pròpies d'un Club d'alt nivell com és el nostre. Crec que aquesta iniciativa a més de ser un benefici per tots nosaltres, farà que el Cercle del Liceu segueixi sent el lloc de referència en la vida musical, cultural i social de Barcelona.

No vull concloure aquesta carta sense insistir en l'oportunitat que suposa aquesta campanya que acabarà el proper 31 de desembre en la completa convicció que amb la vostra ajuda constituirà un veritable èxit.

Rep, benvolgut soci, tot el meu afecte i simpatia,

Francisco Gaudier Fargas
President
Informació de la campanya
Presenta'ns a un amic
Per presentar-nos a un amic contacta amb el telèfon 93 857 43 18 o envia un e-mail a rrpp@circulodelliceo.es